Registrations are disabled until further notice.

Strava connection issue

Sat Mar 11, 2017 7:37 pm
Hi Zwifters! Would anyone be able to help me figure out why I can't get my Strava to connect to ZwiftPower anymore? It used to be connected, and I was always able to see my power details in the ride results. But for the last couple of rides, no info. I have tried to reconnect my Strava profile in ZP countless times and each time, ZP tells me Strava Connection Successful. But still no power info in results. I go back to my profile and, once again, it's disconnected. I'm at a loss to understand what changed. Thanks for any insight.
Tue Mar 14, 2017 12:56 pm
I am having same issue. When I try to register again, it says username and email address already being used. I do not yet have an answer but trying to find one. I was able to log into this Board with registration info.
Wed Mar 22, 2017 10:37 pm
I have a similar issue , it's saying ZP for my last 2 races even though full power data is on Strava and i am linked (it says i am)
Its a bit annoying but not sure what I've done wrong , any clues?

Dan
Sat May 06, 2017 4:20 pm
Same here, no Strava info since May 5
Mon May 22, 2017 2:10 am
i have have same issue, thanks for sahring
gclub
บาคาร่า
Wed May 24, 2017 3:26 am
Hello guy today i want recommend you to know the best site of game online and casino online for you ...
baccarat

จีคลับ

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 276 on Thu Jan 26, 2017 10:10 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest