Page 1 of 1

Race result not populating.

Posted: Fri Mar 15, 2019 2:39 pm
by profile.php?z=234658
Took part in the "Zwift - The Morning Grind P/B DIRT & Indoor Specialist (C)" race on Wednesday and my results never showed up. Ride shows up in my activities, but I'm not able to review the data or see it as a result in my races.

Any idea why this may be happening?

Re: Race result not populating.

Posted: Fri Mar 15, 2019 2:58 pm
by profile.php?z=196246
BigJAnder wrote:
Fri Mar 15, 2019 2:39 pm
Took part in the "Zwift - The Morning Grind P/B DIRT & Indoor Specialist (C)" race on Wednesday and my results never showed up. Ride shows up in my activities, but I'm not able to review the data or see it as a result in my races.

Any idea why this may be happening?
Check the live event tab and you will likely see that Zwift didn't report you as having 'finished'.

It's caused by a connection issue between you and zwift servers.

Re: Race result not populating.

Posted: Fri Mar 15, 2019 3:59 pm
by profile.php?z=234658
Check the live event tab and you will likely see that Zwift didn't report you as having 'finished'.

It's caused by a connection issue between you and zwift servers.

So even if I never left the race and finished, it could be a backend connection issue that I would never have noticed in the first place. Is there any way to get that result loaded in so I can see it in place with the leaderboard?

Also, this would have to do with the fact that I just pedaled around for a while directly after the race and never left the world, right?

Thanks for the quick response and help.

EDIT: Now looking at my Zwift data it doesn't show me placing on the results board either. Oh well. Hopefully this doesn't happen the next few weeks.

Re: Race result not populating.

Posted: Fri Mar 15, 2019 7:44 pm
by profile.php?z=196246
BigJAnder wrote:
Fri Mar 15, 2019 3:59 pm
Check the live event tab and you will likely see that Zwift didn't report you as having 'finished'.

It's caused by a connection issue between you and zwift servers.

So even if I never left the race and finished, it could be a backend connection issue that I would never have noticed in the first place. Is there any way to get that result loaded in so I can see it in place with the leaderboard?

Also, this would have to do with the fact that I just pedaled around for a while directly after the race and never left the world, right?

Thanks for the quick response and help.

EDIT: Now looking at my Zwift data it doesn't show me placing on the results board either. Oh well. Hopefully this doesn't happen the next few weeks.
Sometimes you may be aware of a connection issue and other times you may not. If you are not in the zwift results on the Companion App then you will not be in ZwiftPower results.